Wie zijn wij?

CASA is opgericht in 2016 door Claudia Bodde. Claudia ondervond als hulpverlener hoe moeilijk het was is om hulp te vinden die aansloot bij de hulpvraag van haar cliënten, daarom heeft zij zelf het initiatief genomen om een kleinschalige pedagogisch centrum te beginnen waar je dagbesteding, logeren, begeleiding, gezinsondersteuning, ambulante woonbegeleiding en individuele begeleiding kunt krijgen. Dat gebeurt in een huiselijke setting in een prachtig oud heren huis met een grote tuin in een fijne rustige omgeving in het centrum van Winschoten.

Inmiddels werken er verschillende hulpverleners bij CASA die allemaal vanuit dezelfde basis en visie werken als Claudia. CASA onderscheid zich door de eigenheid, de diversiteit en de zorg die op maat geboden wordt vanuit een holistische visie.

Voor ons is iedereen als een bloem en werken wij vanuit ons hart en net zoals er verschillende soorten bloemen zijn, zijn er ook verschillende soorten mensen. Met verschillende kleuren en vormen maar allemaal even mooi en belangrijk. Juist deze verscheidenheid maakt een bloemenpallet zo mooi en prachtig. Een bloem kan alleen tot zijn ware essentie komen door hem te voeden en te koesteren en hem te laten groeien tot dat wat hij is. Dat is wat wij bij CASA doen op verschillende manieren, maar voor iedere bloem de juiste aanpak.

“Ik wil een plek creëren die inspirerend is en als een thuis voelt, iedereen mag bij ons zichzelf zijn en zichzelf ontplooien tot wie hij/zij in essentie is. Ik hoop de wereld een beetje mooier te maken door mensen hun competenties te vergroten, terug te zetten in hun kracht en daardoor meer vreugde en geluksgevoel te ervaren.”

Claudia Bodde

Plekken die wij bieden

Plekken Beschikbaar: 0

Plekken Beschikbaar: 0

Plekken Beschikbaar: 0

Plekken Beschikbaar: 0

Hopelijk zien we je snel!

Heb je een vraag of bericht? Laat het ons weten!

COPYRIGHT 2021 - SPC-CASA

Onze clienten geven ons gemiddeld een 8,5/10 voor de diensten die wij hun leveren.