Corona Beleid

Coronavirus

Opvoeden is voor ouders een uitdaging en helemaal in deze tijd van de uitbraak van het coronavirus. De maatregelen worden steeds meer aangescherpt en dit vraagt veel van iedereen. De scholen dicht zijn, veel ouders werken thuis en geadviseerd word zoveel mogelijk thuis te blijven. Alles gaat dus heel anders dan normaal.Als jeugdhulpverleners hebben wij de taak om de zorg zoveel mogelijk te continueren.Dit omdat we naast u als ouders en naast de jongere zelf willen blijven staan.

De ambulante hulpverlening zetten wij voort, daar waar het nodig face to face. Hiervoor zullen we zoveel mogelijk maatregelen treffen die besmettingsrisico’s beperken (afstand wat betreft handen wassen, van te voren testen met een zelftest, handen schudden/fysiek contact, afstand houden, frequent handen wassen etc). Mochten we geen face tot face contact kunnen hebben zullen we de ambulante zorg voortzetten door contact te houden via de telefoon, whatsapp of skype.

We letten goed op onze eigen gezondheid en vragen ook aan ouders de jeugdigen thuis te houden als ze erg verkouden zijn en/of hoesten.

Bij alle vormen van zorg houden we ons aan de richtlijnen van RIVM en de GGD.

Plekken die wij bieden

Plekken Beschikbaar: 0

Plekken Beschikbaar: 0

Plekken Beschikbaar: 0

Plekken Beschikbaar: 0

Hopelijk zien we je snel!

Heb je een vraag of bericht? Laat het ons weten!

COPYRIGHT 2021 - SPC-CASA

Onze clienten geven ons gemiddeld een 8,5/10 voor de diensten die wij hun leveren.