Shari Waalkens

Hoi ik ben Shari Waalkens , ik ben 21 jaar en werk als ZZP-er bij CASA en begeleid ook zelf kinderen op individuele basis als zzp-er. Mijn moeder is de oprichtster van CASA. Ik ben opgegroeid met het werk door mijn moeder als hulpverlener in de jeugdhulpverlening en gehandicapten zorg. Vroeger werkte mijn moeder voornamelijk vanuit huis en hadden we ook logeerkinderen in de weekenden bij ons thuis. Voor mij was het dus vanzelfsprekend dat ik de opleiding sociaal agogisch werk specifieke doelgroepen ging doen. In het laatste jaar van mijn mbo-4 opleiding ben ik gestart als kindercoach, als ZZP-er en inmiddels werk ik al 3 jaar in dit prachtig vak.

Ik vind dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te mogen zijn wie je bent en te mogen/kunnen leren wat je als persoon zou willen bereiken. En met mijn manier van werken probeer ik mijn steentje daaraan bij te dragen.

“ zonder vleugels kun je niet vliegen ”

Ik help kinderen uit hun cocon te kruipen, zodat ze hun vleugels kunnen spreiden en als ze zelf zover zijn om te vliegen, laat ik ze in liefde los.

Andere Medewerkers

"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf."
"Je mag jezelf ontplooien..."

Hopelijk zien we je snel!

Heb je een vraag of bericht? Laat het ons weten!

COPYRIGHT 2021 - SPC-CASA

Onze clienten geven ons gemiddeld een 8,5/10 voor de diensten die wij hun leveren.