Claudia Bodde

Ik ben Claudia Bodde en ben ruim 15 jaar pedagogisch hulpverlener voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen.

Omdat ik als hulpverlener heb ondervonden hoe moeilijk het was om een plek te vinden die aansluit bij de hulpvraag van mijn clienten, heb ik besloten om in het jaar 2016 zelf een kleinschalig pedagogisch centrum te beginnen. Waar je dagbesteding, logeren, individuele begeleiding, gezinsondersteuning, ambulante begeleiding, mindfulness en ambulante woonbegeleiding kunt krijgen. Dat gebeurt in een huiselijke setting in een prachtig oud heren huis met een grote tuin in een fijne rustige omgeving in het centrum van Winschoten.

Eerst werkte ik alleen. Maar inmiddels werk ik samen met meerdere professionele hulpverleners die als zzp-er bij ons werken en die allemaal dezelfde visie delen. Wij vormen een heel fijn team die alle clienten bij CASA de hulp kunnen bieden die ze nodig hebben, ieder met onze eigen kwaliteiten en expertise.

Voor mij is iedereen als een bloem en werk ik vanuit mijn hart en net zoals er verschillende soorten bloemen zijn, zijn er ook verschillende soorten mensen. Met verschillende kleuren en vormen maar allemaal even mooi en belangrijk en juist die verscheidenheid maakt een bloemenpallet zo mooi en prachtig. Een bloem kan alleen tot zijn ware essentie komen door hem te voeden en te koesteren en hem te laten groeien tot dat wat hij is. Dat is wat wij bij CASA doen op verschillende manieren, maar voor iedere bloem de juiste aanpak.

Ik wil een plek creëren die inspirerend is en als een thuis voelt, iedereen mag bij ons zichzelf zijn en zichzelf ontplooien tot wie hij/zij in essentie is. Ik hoop de wereld een beetje mooier te maken door mensen hun competenties te vergroten, terug te zetten in hun kracht en daardoor meer vreugde en geluksgevoel te ervaren.

Andere Medewerkers

"Je vrij voelen..."
"Je mag jezelf ontplooien..."

Hopelijk zien we je snel!

Heb je een vraag of bericht? Laat het ons weten!

COPYRIGHT 2021 - SPC-CASA

Onze clienten geven ons gemiddeld een 8,5/10 voor de diensten die wij hun leveren.